CHECK NEW SET BY DJ PIRI

ENJOY THE MUSIC

ENJOY THE MUSIC ÚČINKUJÍCÍ
Main Stage DJs: Tomi & Yoshi, TyPhone, MD Phono

PARTY INFO
Datum: 08.05.2010
Start: 22:00 h
Místo: Bar...Vy, Škroupova ul., Ostrava (cz)
Vstupné: zdarma
Styl: electro, progressive, trance, techno
Info: info@piri.cz

TISKOVÁ ZPRÁVA
Music club Bar...Vy a DJ Piri si vás dovolují v sobotu 08.05.2010 pozvat na další pokračování klubovky ENJOY THE MUSIC. Svou účast na této party potvrdili: Tomi & Yoshi – DJský projekt pánů Piriho a Tom Carbola, dále TyPhone – zkušený brněnský DJ a producent a ostravský MD Phono, který předvede jedinečnou 3 deck show.

LINE UP
22:00 – Tomi & Yoshi
01:00 – TyPhone
03:00 – MD Phono

PROFILY DJS
Tomi & Yoshi
www.idj.cz/toshi
Vznik DJského dua Tomi & Yoshi se oficiálně datuje na leden 2010, avšak DJ Piri a DJ Tom Carbol, kteří toto hudební těleso tvoří, spolu sporadicky vystupují již od roku 2006. Od té doby odehráli (tehdy ještě pod samostatnými jmény ve versus setech) společně několik vystoupení v různých klubech v rámci České republiky. Jmenujme například boskovický klub Prádelka, ostravské kluby Klid, Fabric, Koruna nebo Cafe de la Ostrava, kde jsou oba dva rezidenty oblíbené klubové noci Smoke Essence. V současnosti se Tomi & Yoshi prezentují jedinečným soudem, který je mixem toho nejlepšího, co oba pánové mají ve svých vinyl/cd boxech, kdy zvukový základ jejich společných setů tvoří progressivně propracované tracky dokreslené Tomovým trance cítěním a Piriho tech house přímočarostí.

TyPhone
www.djtyphone.com
TyPhone se za gramofony poprvé představil na jaře roku 2005 a už dva měsíce nato se objevil na známém open-air festivalu Hradhouse. Po tomto smělém začátku se mu otevřela vrátka do spousty klubů po celé Moravě. Déle než rok byl spolu se Štěpánem Brückem (v té době ještě vystupující jako Stjopa) rezidentem klubové noci Welcome To Miami v klubu 7.Nebe v Brně. Svoje sety odehrál na několika prestižních klubovkách mapujících trance&progressive, jako např. Progressive Zone v Brněnské Flédě nebo Evolution v Ostravském Fabricu. Nelze taky opomenout několik účastí na dnes velmi uznávané a populární party E-Motion (dříve Sound Of Ibiza) nebo trance stage brněnské halovky Apokalypsa po boku Ronski Speeda. V roce 2007 se stal jednou z tváří nových talentů v časopise X-Mag. Následovala spousta úspěšných vystoupení v nejznámějších klubech po celé ČR z nichž si nejvíc považuje své sety na parties se Simonem Pattersonem na brněnské E-Motion, s Bryanem Kearneym na Apokalypse (10. Years Anniversary) v pavilonu P v Brně nebo na party Sonne Edition s legendou elektronické hudby Da-Hoolem. TyPhone ve svých setech rád kombinuje zvuky různých stylů a tím vzniká vždy jedinečný zážitek pro posluchače. Kombinace emocí z trancu a energie z electra vytváří jedinečný zážitek, plný pozitivní energie, elektrizujících nájezdů, melodií ale i tvrdších beatů, které každému rozproudí krev v žilách.

MD Phono
První vystoupení tohoto ostravského DJe proběhlo roku 2003 v klubu Planet. Postupem času jej poslech a láska k hudbě dovedly k velmi specifickému soundu, který se aktuálně snaží prezentovat ve svých mixech, přičemž doménou těchto mixů jsou zvukové experimenty na pomezí minimalu a techna, ale i jiných hudebních stylů. V současnosti MD Phono vystupuje v ostravských klubech Klid nebo Marley, v jičínském klubu Bazar a od roku 2009 je rezidentem oblíbené pražské klubovky Zodiac, na které vystupují přední CZ a SK DJs. MD Phono s oblibou také hrává ze 3 decků najednou, čímž vytváří mnohdy nezapomenutelné zvukové koláže, které návštěvníky klubů uvádějí do nejedné hudební extáze za večer. So Enjoy The Music!!!