CHECK NEW SET BY DJ PIRI

ZODIAC - JIN & JANG FACTOR

ZODIAC - JIN & JANG FACTOR ÚČINKUJÍCÍ
Main Stage DJs: LaDiDa, Tomas Haverlik, Pavel Krejdl, Subsist, Ravic, Marty Fish, K.Sandra, Test-R, One-half, Van Vega, Salvic
2nd Stage DJs: D.Brother, 69, PC, Finidi, Clara Bailar, Tokatko + Ufi DaMan, Raq Edison, Elite, Piri, Traffic, MeryEn, Raffael de la Rue

PARTY INFO
Datum: 19.03.2010
Start: 20:00 h
Místo: Martinický palác, Hradčany, Praha (cz)
Vstupné: 150/300 CZK
Styl: electro house, progressive house, tech house, minimal, techno
Info: info@piri.cz
Web: www.zodiac-party.cz

TISKOVÁ ZPRÁVA
Náš milovaný domov, planeta Země, opět obkroužila svou předlouhou pouť po nekonečné spirále vesmírem kolem Slunce a další rok s rokem sešel.. Všech dvanáct znamení mělo rovnocennou příležitost si prožít svůj speciální mejdan, věnovaný pouze jeho narozeninám. Dostalo se na každého z Vás. Důvodem pořádání těchto párty byl nejen zájem o astrologii a vesmír, ale především pocit, že se z klubové scény stále více vytrácí spontánnost a nadšení hudbou samotnou, které si dobře pamatuje naše generace „pokročilejších“ kluberů a náročných posluchačů.

Teamové nadšení z hudebního vývoje vyústilo v celoroční koncept ZODIAC party, který jste měli alespoň jednou ročně příležitost zažít a „procítit“. A tak se víceméně nabízí samo oslavit celý tento úspěšný horoskopový rok - jak jinak, než výročním speciálem. Tímto vás zveme na oslavy 1. výročí ZODIAC párty s příznačným podtitulem Jin & Jang Factor. Tento večer bude výjimečný nejen svou hudební náplní a magickou atmosférou starobylé architektury, ale hlavně stylovými dekoracemi upravených prostor Martinického paláce v sousedství Pražského hradu a myšlenkou sjednotit mnohé taneční hudební směry a trendy do jednoho konceptu. Čeká vás úžasně pestrá a zábavná cesta více hudebními směry. Počínaje housem ve všech jeho odstínech a podobách, nebo progressive trancem pro náročné přes zahuštěný minimal sound nejvyšší kvality, až po skotačivé techno a elektro beaty! Při tvoření časového line upu jsme použili naše párty pravidlo Jin & Jangu. Zatímco se na jedné stage bude ubírat beat do tvrdších a nekompromisnějších poloh minimaltechna, na druhé naopak zavládne do pohody měkčí house a trance.

Náš Anniversary večírek je jeden velký DJ contest těch nejlepších hodinových promo setů všech zúčastněných kromě dvou hlavních protagonistů progresivně tranceového mistra Tomase Haverlika ze Slovenska a české Djane technostar LaDiDy, kteří zahrají každý po hodině a půl. Unikátní vystoupení slovenského umělce tónů, rozmanitosti beatů a mixu bude doprovázeno jeho vlastním visuálním příběhem s cílem ucelit jeho tvorbu do díla, které se musí „slyšet, vidět, zažít a protančit“ Naše první Djane večera naopak zklidní do hutných minimalovějších podob, aby svůj takto připravený set nažhavila a následně gradovala svým techhouse stylem, kterým kralovala za gramofony na pódiích ještě před pár lety po celém světě. Vedle těchto „headlinerů“ se zúčastní známá jména zkušených DJs jako třeba Pavel Krejdl, E-lite, Subsist, K-Sandra, Ravic či Clara Bailar a mnoho dalších.. Pozvali jsme i mladého charismatického talenta z Ruska- DJ Van Vega nebo slovenského nadějného producenta a mistra mixu Raq Edisona. Vizuálně vás vtáhne dovnitř svých neuvěřitelných kompozic a příběhů VJ Dip.

Anniversary nepořádáme s cílem za každou cenu vydělat, ale za každou cenu Pobavit! Proto by se měly ceny alkoholu i nealka pohybovat pod hranicí cenových relací v centru Prahy. Menu bude zveřejněno taktéž brzy na našich stránkách.

Vstup na „Jin & Jang Factor“ je 300 Kč, přičemž každý z návštěvníků bude automaticky u vchodu obsloužen uvítací skleničkou, malou pozorností a odložením svých věcí zdarma v prostorné šatně. Pro ty, kteří si přišli naši Výroční párty opravdu vychutnat tady máme exkluzivní nabídku varianty druhé. Ta nabízí speciální akci „VIP All inclusive Bar!“ za cenu 700 Kč, kde je možnost využívat naplno náš „All in 1 Bar“ a služeb donášky drinků do prostorů určených jen VIP hostům. Celý tento večer bude plný drobných či větších překvapení a zajímavostí, bude pořizován i profesionální audio-vizuální záznam a pozváni jsou samozřejmě profesionální párty fotografové Vítek Hoffer a Karel Monty Pražák ze serveru techno.cz.

Ve spolupráci se známým afterklubem Incognito pokračuje noc dál. Zde se o zábavu postarají Djs MeryEn, Finidi a Code69..

Uvidíme se na Zodiacu 19.3. v Martinickém paláci!

VSTUPENKY
Chcete se dostat na naší akci za poloviční cenu? Stačí kontaktovat přes facebook nebo email vašeho nejoblíbenějšího dje ze seznamu našich vystupujících a sleva 50% je Vaše. Automaticky budete napsáni na guestlist vašeho oblíbeného DJe. Každý má přeci své fanoušky. Dj, který bude mít nejširší guestlist (počítají se pouze lidé co dorazí na akci) vyhraje ocenění Nejoblíbenější DJ roku 2009 podle ZODIAC party a převezme ocenění.

LINE UP
Main Stage:
20:00 – One-Half
21:00 – Marty Fish
22:00 – Van Vega
23:00 – Salvic
00:00 – Tomas Haverlik
01:30 – Ladida
03:00 – Ravic
04:00 – K.Sandra
05:00 – Subsist
06:00 – Pavel Krejdl
07:00 – Test-R

2nd Stage:
20:00 – D.Brother
21:00 – 69
22:00 – PC
23:00 – Finidi
00:00 – Clara Blailar
01:00 – Tokatko + Ufi DaMan
02:00 – Raq Edison
03:00 – Elite
04:00 – Piri
05:00 – Traffic
06:00 – MeryEn
07:00 – Raffael de la Rue