CHECK NEW SET BY DJ PIRI

BEATS 4 KIDS

BEATS 4 KIDS ÚČINKUJÍCÍ
DNB Stage DJs: Fatalerr (Elvis + C-Phone), Sayko, Holario, Beaty, Ferda, Drako, Knom, Silence, Faderkilla
DS+BB Stage DJs: Lautek, Kmín, Raa.o, Piri, Yadel, Inliner, Subject Lost, Flame, Pepe, PRDK

PARTY INFO
Datum: 05.12.2009
Start: 20:00 h
Místo: Marley, Výstaviště Černá louka, Ostrava (cz)
Vstupné: 80 CZK
Styl: drum&bass, breakbeat, dubstep, electro
Info: info@piri.cz

TISKOVÁ ZPRÁVA
O málokteré době se dá říct, že je dobrá. A zvláště dnes všichni víme, že míst, kde je potřeba pomoci je stále víc a jsou zde lidé, kteří si bez naší pomoci nevědí rady.
A tudíž opět po roce vysílá občanské sdružení Černobílý svět našemu Batmanovi signál Medvídka na nebi a opět voláme o pomoc nejen jemu, ale i všem Vám, kterým pořád není život kolem něj lhostejný.
A protože ani Batman nechce vidět slova ale činy, tak na Mikuláše, tedy 05.12.2009 pořádáme další pokračování sbírky projektu Beats4Kids. Opět se odehraje v klubu Marley u Černé louky v Ostravě. Jako každé dítě rosteme, a tentokrát se návštěvníci můžou těšit na dvě scény. Jednu se zaměřením čistě na drumandbass, druhá potěší zastánce dalších směrů, jako je breakbeat, dubstep nebo funky.
Hlavní stage se ponese v duchu významných a oblíbených projektů a DJs. Můžete porovnat 2 projekty, které hrají na 4 gramce, a to Fatalerr (Elvis&C-Phone) a Holario (SMario&Holder). Za velkou čest považujeme účast břeclavského Sayka. O domácí support se postarají Beaty, Drako, Ferda, Knom, Silence a Faderkilla. Dalším překvapením bude návštěva České Televize přímo na Beats4Kids! DJka Beaty bude při svém vystoupení natáčena pro pořad ČT, takže snad jí obecenstvo ukáže, jaký umí udělat kotel ;-)
Na druhé scéně můžete zapařit na ostravské matadory Lautka, Kmína, Raao.cz, Yadela, Inlinera a Piriho. Určitě Vás dostane Pepe, ve svém prvním ryze breakbeatovém setu, a PRDK. O dubstepovou nálož se ostarají Flame v B2B setu s Subject Lostem.
Pro nedočkavce je v sobotu 28.11. v klubu Klid připraven WarmUp na mikulášskou akci. Můžete se těšit na tato jména: Petit, Saboter, Log53, A.tha.m, Fly.com, Zatip, Sqadra, Rapazz, Steel. Akce bude ve znamení spuštění nových webových stránek www.beats4kids.cz, kde můžete najít všechny potřebné informace.
Pokud Vám tedy nebude líto vytáhnout z peněženky vstupné 80,-Kč a tím pomoci udělat dětem hezké Vánoce, jste srdečně zváni. Těšíme se na Vás.
Nechceme spasit svět ani upozorňovat nad hrůzou světa. Svět je jaký je a nad barvou brýlí, které si nasadíme, rozhodujeme jen my sami.
Ale někdy můžeme lidem, kteří na ně prostě nemají, pomoci koupit brýle o odstín světlejší, než by sami doufali.

LINE UP
DNB Stage:

20:00 - FaderKilla
21:00 - Ferda
22:00 - Beaty
23:00 - Sayko
00:00 - Fatalerr (Elvis + C-Phone)
01:30 - Holario (SMario + Holder)
03:00 - Drako
04:00 - Silence
05:00 - Knom

DS+BB Stage:
20:00 - PRDK
21:00 - Raao
22:00 - Kmín
23:00 - Lautek
00:00 - Yadel
01:30 - Subject Lost + Flame
03:00 - Piri
04:00 - Inliner
05:00 - PePe